Home  /  Monturen  /  Monturen op maat

 

“Wij maken uw montuur op maat”

Niet iedereen kan zomaar een passend montuur vinden in de prêt-à-porter collecties. Bij Le Roy Vision Center is er een volledige ruimte voorzien voor maatwerk. Hier creëren we brillen op maat, helemaal afgestemd op uw gezicht. Mensen met een groot of zeer klein hoofd, een grote neus of eerder kleine neus, mensen met hoge sterktes (plus- of min-glazen), ondervinden er de ongemakken van.

Door de lengte van de veren, de neusmaat, de grootte van de glazen en de dikte van de montuur aan te passen kunnen we deze ongemakken verhelpen met een montuur op maat. U kan uw montuur laten uitvoeren in kunststof, titanium, buffelhoorn of een combinatie.

Monturen op maat

Met fierheid lanceert Le Roy Vision Center haar eigen exclusieve brillenlijn Le Roy – la Collection, een beperkte selectie van buffelhoorn monturen met een uniek kleurenpallet. De brillen kunnen afgewerkt worden met zijde, bladgoud, theekruiden en hout. Deze materialen worden nauwkurig verwerkt tussen de verschillende lagen buffelhoorn.

 

Het voordeel van buffelhoorn is dat de montuur zeer licht en anti-allergisch is. Alle monturen worden vervaardigd in Duitsland. 

Monturen op maat

Tom Davies logo

Met dit brits merk kunnen we monturen op maat maken vervaardigd uit titanium en kunststof. Er is een uitgebreide keuze aan kleuren, mat of blinkend, of een combinatie. Vertrekkende van de montuur die je leuk vindt, maken wij de perfect passende bril. De monturen worden vervaardigd in Engeland.